Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΑΦΩΝ»

Επιχειρησιακό Σχέδιο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΑΦΩΝ» Μέτρο16.1-5 Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Αγροτικός Οπωροκηπευτικός-Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου

Ο ρόλος του στο έργο:

Ρόλο Συντονιστή Έργου για την Επιχειρησιακή Ομάδα, έχει ο Αγροτικός Οπωροκηπευτικός-Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου,  που στο πλαίσιο του Ε.Σ. παρέχει εγκαταστάσεις θερμοκηπίων και  προσωπικό για την εφαρμογή της μεθοδολογίας του Ε.Σ. καθώς και  τεχνογνωσία για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία του πιλοτικού λογισμικού.

Λίγα λόγια για το φορέα:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου ιδρύθηκε το 1945 με στόχο την καθετοποίηση στην οργάνωση παραγωγής και πώλησης προϊόντων. Σήμερα έχει 540 μέλη που ασχολούνται με την παραγωγή κηπευτικών και ελαιολάδου. Απασχολεί μόνιμα πάνω από 20 εργαζόμενους, ενώ την  περίοδο αιχμής αυτοί ξεπερνούν τους 40. Η ποσότητα κηπευτικών που διακινεί ανέρχεται σε περίπου 14.000 τόνους και η ετήσια παραγωγή ελαιολάδου του ελαιουργείου σε 600 τόνους.

Διαθέτει τεκμηριωμένη εμπειρία στη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων εθνικών και διεθνών προγραμμάτων. Ενδεικτικά έχει συμμετάσχει με το προσωπικό του στα:

1. TRADITOMHORIZON 2020 “Traditional tomato varieties and cultural practises: a case for agricultural diversification withh impact on food security and health of European population” με εταίρους τους Agencia Estaal Consjo Superior de Investigaciones Cientificas, Consiglio Nazionale delle Ricerche, University of Nottingham, Max Plank κ.ά.,

2. Πρόγραμμα “Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κηπευτικών (ντομάτας, αγγουριού, πιπεριάς) στην εσωτερική αγορά της Ε.Ε. το 2012 με εταίρους από Ελλάδα, Βουλγαρία, Πολωνία,

3. σχήματα του Υπομέτρου 16 του ΠΑΑ 2022.

Επικοινωνία: info@opast.gr

Οι συμμετέχοντες του Α.Σ. Τυμπακίου στην ομάδα του έργου

Date:

Client:

Category:

Service:

Organic Products

×